10.01.2006

De mensen achter...


Harrie van Hoof (1954) is medeoprichter van 't Interieur. Harrie was jarenlang actief geweest als muziekmaker in bandjes zoals de Veulpoepers, The Buddies, de Coup en die Andere Band. Nu zingt hij nog sporadisch zijn deuntjes mee in projecten als Afslag de Beerzen, The Guilty Hot Dogs en rocktheater Moulin Rouge. Op organisatorisch vlak in het verleden betrokken bij de Bikse Fiste, Splinter en Toer Klabodder. Momenteel zit veel van zijn vrije tijd in de organisatie van rock theater Moulin Rouge. ’t Interieur is een prima podium om leefbaarheid te bevorderen in de Beerzen, zeker als het gaat om ontspanning en cultuur. Hij draagt zijn steentje bij in het maken van ideetjes, bandjes boeken, inrichten en op en af bouwen. In het dagelijks leven heeft hij een drukkerij in Tilburg.



Erno Mijland (1966) woont sinds 1996 in Middelbeers. Binnen 't Interieur vooral verantwoordelijk voor PR. Als muziekliefhebber was hij onder andere kartrekker van zes edities Beerse Muziekkwis; als taalliefhebber stond hij mede aan de wieg van de Nacht van het Woord. In het werkende leven schrijft, traint en adviseert hij in het onderwijs op het gebied van technologie en leren.

Gert-Jan van den Nieuwenhof

Jan den Otter

Marian Smolders

Frans Verouden (1965) is binnen ’t Interieur met name verantwoordelijk voor het strikken van de bands en het verzorgen van de licht en geluidsinstallatie en verdere aankleding. Zijn grote passie is de liefde voor de muziek te combineren met zijn managementervaringen, zoals het grootse rock-theater project Moulin Rouge waarvan hij de productieleiding op zich heeft genomen.



Herm Kisjes (1966) begeleidt, behandeld mensen met verslavingsproblemen. Hij schrijft hierover
en geeft trainingen. Hij is actief bij kleinschalige activiteiten van ‘t Interieur en bij Teenz Toko
(jongerenwerk De Beerzen).

Geen opmerkingen: